stella Moderators
| Θέμα: Χριστουγεννιάτικο ανέκδοτο Πεμ Δεκ 25, 2008 11:49 pm | |
| αντε να κανω το πρωτο μου ποστΕίναι τρία φτωχά παιδάκια την ημέρα των Χριστουγέννων και κλαίνε επειδή δεν έχουν κανένα να τους φέρει δώρα. Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο Άγιος Βασίλης, τα βλέπει έτσι λυπημένα και τους λέει: «Χο, Χο, Χο, τι συμβαίνει αγαπητά μου παιδίά;» Απαντάνε εκείνα με ένα στόμα μια φωνή: «Άγιε μου Βασίλη είμαστε φτωχά και δεν έχουμε κανένα να μας δώσει δώρα» Απαντάει με χαρά «Χο, Χο, Χο, μην ανησυχείτε εγώ είμαι εδώ για σας, πείτε μου τι θέλετε;» Αρχίζει το πρώτο: «Άγιε μου εγώ, θέλω όλα τα γλυκά του κόσμου!» Άγιος Βασίλης: «Χο, Χο, Χο, πολύ ωραία το βάζω στην λίστα μου.» Μετά λέει το δεύτερο: «Εγώ Άγιε μου θέλω να φέρεις την Πάμελα Άντερσον» Τέλος λέει και το τρίτο: «Εγώ γεννήθηκα με ένα @ρχ1δ1 και θα ήθελα από εσένα να μου φέρεις άλλο ένα @ρχ1δ1» Τότε λέει ο Άγιος: «Πολύ ωραία! Και οι τρείς το ίδιο λοιπόν.» «Όχι» λέει το τρίτο «Εγώ σου είπα θα ήθελα ένα @ρχ1δ1» και του απαντά ο Άγιος: «Γιατί τι νομίζεις ότι θα πάρουν οι άλλοι; Χο, Χο, Χο!»
=============================
Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά στην τάξη, πως φαντάζονται τον Άγιο Βασίλη. Άλλα απαντούν πως τον φαντάζονται με έλκηθρο, άλλα χοντρό με άσπρη γενειάδα, άλλοι με ένα σάκο γεμάτο δώρα…ώσπου η δασκάλα ρώτησε τον Μπόμπο. Ο Μπόμπος με βλοσυρό ύφος. -Σαν κ*λο… -Και πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; ρωτάει η δασκάλα. -Να τις προάλλες ρώτησα τον μπαμπά μου τι δώρο θα μου φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης και μου είπε…σκατά…
===================================
Είναι πάνω σε μια στέγη, ο Άγιος Βασίλης, μια έξυπνη ξανθιά και μια χαζή ξανθιά. Ποιός θα πέσει πρώτος; Η χαζή ξανθιά, γιατί τα άλλα δύο, είναι ανύπαρκτα πρόσωπα!
================================ | |
|