| ΕΥΧΕΣ | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eleni 3 star μελος
| |
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:20 pm | |
| Οπως χαιδεύει η άνοιξη τα δέντρα και ανθούνε έτσα τα φύλλα τσι καρδιάς ανοίγουν σα σε δούνε. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:21 pm | |
| Εγώ ΄μαι που κοιμήθηκα ολόγυμνος στο χιόνι μα ΄χα τσ΄ αγάπης την φωτιά κοντά να με πυρώνει | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:21 pm | |
| Όσες πληγές μου άνοιξες μικρή μου αν θυμάσαι να γίνουν τριαντάφυλλα απάνω να κοιμάσαι | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:22 pm | |
| Όλο το εικοσιτετράωρο εσένα συλλογούμαι μα μη θαρρείς πως σε ξεχνώ την ώρα που κοιμούμαι! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:22 pm | |
| Απού χει αγάπη στα μακριά πολύς είν ο καημός του βγάζει φωτιά χωρίς καπνό ο αναστεναγμός του! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:23 pm | |
| Αγάπη είναι η γιατρειά στον άλλο σαν πονάει και να προσέχεις που πατά έστω και αλλού αν πάει. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Όταν πεθάνω και ταφώ δεν θέλω εσύ να κλάψεις ούτε στο τάφο να βρεθείς κερί για να μ΄ανάψεις. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Σε με φιλί θε να ζητάς και εγώ θα σου το δίνω, και τση αγάπης ολόκληρη αγκαλιά, εσένανε θα κλείνω. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:24 pm | |
| Αφού εσύ κατάφερες τόσο να σ΄ αγαπήσω μακριά σου πες μου πως μπορώ ένα λεπτό να ζήσω | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:24 pm | |
| Του τάφου μου η ταφόπλακα θέλω να ΄χει τη Κρήτη κι αντί λιβάνι πάνω τζη χώμα του Ψηλορείτη! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:25 pm | |
| Ένα μικρό που γνώρισα μ΄ έβαλε στο κλουβί του μ΄ αρέσει μου να κελαιδώ για χάρη εδική του | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Δέν έχω περιθώρια να κάμω αγάπη άλλη,, εσύ ΄σαι η τελευταία μου μα είσαι σκιάς μεγάλη. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Όλα τ΄ αστέρια τ΄ ουρανού κι αν μαζευτούν μπροστά σου όλα μαζί δεν έχουνε τη λάμψη της καρδιάς σου. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:26 pm | |
| Όταν εγνωριστήκαμε ήτανε μεσημέρι κι όλιος λάμψη σου δωκε άσπρο μου περιστέρι! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Ήντα να κάμω του σεβντά να μην πονεί η καρδιά μου για δε μ΄ αφήνει η σκέψη τση κι είναι σαφή κοντά μου! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Αγάπη είν΄ το αίσθημα απου ΄χω στην καρδιά μου κι ότι μπορώ θα κάνω εγώ για πάρτη σου κερά μου! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:27 pm | |
| Αγάπη είναι να πονείς μα να πονεί κι εκείνη και όχι μόνος να πονείς τσι πόνους που σ΄ αφήνει! | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Πίνω το μπρούσκο του σεβντά που με κερνάς κερά μου και μεθυσμένη η σκέψη μου σε φέρνει στα όνειρα μου | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Ειν΄η αγάπη μοναξιά με ΄κείνην θα γεράσω και δεν φοβάμαι, όσο θα ζω μη φύγει και τη χάσω | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:28 pm | |
| Τα μάτια σου τα όμορφα λάμπουν σαν τα αστέρια κ ο ήλιος την ημέρα δεν μπορεί να τα κάνει πέρα | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:28 pm | |
| Μαζί επερπατήσαμε της νήσου τα σοκάκια όπου το πρώτο μου φιλί μου πήρες στα σκοτάδια | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ Παρ Δεκ 26, 2008 4:29 pm | |
| θέε μου να ΄χα τη δύναμη το χρόνο να παγώσω η ώρα ποια να μην κυλά κ οτι έχω να στο δώσω. | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Σαν το πιστόλι εμπλοκή παθαίνει η καρδιά μου οταν σε δω αγάπη μου μία φορά μπροστά μου | |
|
| |
djtsoxas uploader
| Μες την καρδια μπήκες κρυφά και κάθησες κι χάμο και τώρα αν φύγεις μακριά καλλια΄ χω να πεθάνω. | |
|
| |
| ΕΥΧΕΣ | |
|